RU

İbrahim Saraçoğlu: Qandakı iltihabı aradan qaldıran 25 günlük təbii resept

Professor İbrahim Saraçoğlu tərəfindən tövsiyə olunan ağ dut kurusu kürü, kandakı iltihabı azaltmaq və bağışıklığı gücləndirmək üçün təbii bir dəstəkdir.

Milli.Az xəbər verir ki, bu kür 25 gün boyunca, səhər və axşam aç qarına qəbul edilir.

Ağ dut kürünün faydaları:

Kandakı CRP (C-Reaktiv Protein) səviyyəsini azalda bilər. CRP yüksəkliyi bədəndə iltihabın göstəricisidir.

Güclü antioksidant təsiri ilə bədəni sərbəst radikallardan qoruyur, detoks effekti yaradır.

Bağışıklıq sistemini gücləndirir və xroniki yorğunluğu azalda bilər.

Karaciyəri dəstəkləyir, xüsusilə yağlanma və toksin yığılmasına qarşı faydalıdır.

Qan şəkərini tənzimləməyə kömək edə bilər, insülin müqaviməti və pre-diyabet hallarında təbii dəstək rolunu oynayır.

Kürün hazırlanması:

Yarım litr qaynar suya bir ovuc beyaz dut kurusu əlavə edin.

Kısık odda 6 dəqiqə qaynadın.

Qaynamaqdan sonra ocaktan götürüb ılımağa buraxın.

Hazırlanan qarışımı süzün və iki paya bölün.

Təcrübə qaydası:

Səhər içiləcək hissə kahvaltıdan 20 dəqiqə əvvəl,

Axşam içiləcək hissə axşam yeməyindən 20 dəqiqə əvvəl qəbul edilməlidir.

Dutların özünü yemək lazım deyil, yalnız suyu içilir.

Bu proseduru 25 gün boyunca dayanmadan tətbiq etmək lazımdır.

Diqqət ediləsi məqamlar:

Kür tamamlayıcı və təbii üsuldur, lakin ciddi sağlamlıq problemləri olanlar həkim nəzarəti altında istifadə etməlidir.

Xüsusilə xroniki xəstəliyi olanlar və ya mütəmadi dərman qəbul edənlər üçün həkim razılığı vacibdir.

Milli.Az

Избранный
10
1
milli.az

2Источники