
Rusiyalı diyetoloqların fikrincə, balanslı qidalanma belə olmalıdır: Bu prinsiplərə əməl etməklə sağlam səhər yeməkləri, naharlar və şam yeməkləri hazırlamaq daha asan olur. Lifli bitki qidaları uzun müddət toxluq hissi yaradır və orqanizmi təmizləyir. Zülallar isə yavaş həzm olunur, toxluq hormonlarının istehsalını stimullaşdırır və enerji səviyyəsini sabit saxlayır. Sağlamlıq rubrikasında faydalı məsləhət və məlumatlarınızı paylaşmaq istəyirsiniz? O zaman yazınızı “[email protected]” ünvanına göndərin və Ulusum.az‑ın sağlamlıq və mətbəx rubrikasında dərc olun.Ulusum.az / R.İkramlı
Diqqət Çəkənlər
Azərbaycanda UNESCO-nun qərarı açıqlandı
Meyitdən ürək transplantasiyası – Azərbaycanda ilk
Gürcü Mətbəxindən Yemək Resepti - Caşuşili VİDEO