EN

Qəhvəyə çox şəkər atmaqdan çəkinməklazımdır

Həkim Trişa Pasriçi qəhvənin faydasını xeyli artırmağa kömək edəcək bir neçə tövsiyə verib.

Redaktor.az xəbər verir ki, mütəxəssis bu barədə "Infobae" nəşrinə danışıb.

Pasriçinin sözlərinə görə, ilk növbədə qəhvəyə çox miqdarda şəkər və süni şirinləşdirici əlavə etməkdən çəkinmək və ya onların istifadəsini minimuma endirmək lazımdır. Həkim qeyd edib ki, bir çox insanlar bu maddələri həddindən artıq istifadə edir.

Bundan əlavə, o, sənaye üsulu ilə hazırlanmış qaymaqdan da imtina etməyi məsləhət görüb, çünki onların tərkibində sağlamlığa zərərli yağlar çoxdur.

Aytəkin TOFİQQIZI

Chosen
49
1
redaktor.az

2Sources