EN

Tüstü qoxulu, qozlu-pendirli əsl yay şedevri!

Tüstü

Cəmi 120 kkal porsiyada! 🔥Xırçıltılı qabıq, içi isə yumşaq və şirəli. Üstəlik qozlu, pendirli, krem kimi sous – ləzzətin zirvəsi! 🌿🌟 Lazım olanlarBadımcan üçün:3–4 ədəd badımcan2 x.q. zeytun yağı3 diş sarımsaqDuz, istiot (zövqə görə)1 x.q. limon suyuGöyərti (cəfəri və ya keşniş) — bir ovucSous üçün:150 q yunan yoqurtu50 q qoz ləpəsi70 q feta və ya brınza1 diş sarımsaq30 q göyərti1 ç.q. limon suyu🍴 Hazırlanma qaydasıBadımcanları uzununa 1,5 sm qalınlığında doğrayın, üzərinə xətkeşvari kəsiklər edin.Manqalın üstündə yumşaq olub qızarmış naxış alınana qədər bişirin.Sous üçün qozu xırdalayın, pendiri çəngəllə əzin. Yoqurt, sarımsaq, limon suyu və göyərti ilə qarışdırın.Hazır badımcanları isti-isti servis edin, üzərinə sous gəzdirin və nar dənələri ilə bəzəyin.Ulusum.az

Diqqət Çəkənlər

Dilan Polat və “qara qutu” Şule qarşı-qarşıya gəldi - FOTO

Bu tarixdən etibarən dərmanlar əhaliyə pulsuz çatdırılacaq

Daha 30 ukraynalı uşaq reabilitasiya üçün Bakıya göndərildi

Chosen
32
ulusum.az

1Sources