
Ərzaqlar: - Böyük göbələklər – 6 ədəd - 5% yağlı tvoroq – 80 q - Şüyüd – 5 q - Sarımsaq – ½ diş Hazırlanma Qaydası: 1. Tvoroq, doğranmış şüyüd və əzilmiş sarımsağı qarışdırın. 2. Qarışığı göbələklərin şlyapalarına doldurun. 3. 15 dəqiqə sobada bişirin və isti-isti süfrəyə verin.Reseptlərinizi və mətbəx sirrlərinizi "[email protected]" ünvanına göndərərək Ulusum.az ‑ın mətbəx rubrikasında yer ala bilərsinizUlusum.az
Diqqət Çəkənlər
“Dünyanı Sənət Xilas Edəcək – Rənglərin Qardaşlığı”: Türk Dünyasında Qlobal Sənət Körpüsü
Səmərqənd – Registan Meydanı VİDEO
İlan Dəri Fabrikasının İçərisində: İlan Dərisindən Brendlər - VİDEO