AZ

Zəhərlənmə riskini azaltmaq üçün nə etmək lazımdır? – Video


Qida zəhərlənmələrinə daha çox yay aylarında təsadüf edilir. Bu dövrdə temperatur yüksək olur və bu da bakteriyaların daha sürətli çoxalmasına şərait yaradır. Nəticədə qidalar tez xarab ola və zəhərlənmə riski yarana bilər. Bunun səbəbi isə qida ilə düzgün davranmamaq, sanitar-gigiyenik qaydalara əməl etməməkdir.
Zəhərlənmə riskini azaltmaq üçün hansı qaydalara riayət etməliyik?
Yeniavaz.com xəbər verir ki, Qida Təhlükəsizlyi Agentliyi (AQTA) və İcbari Tibbi Sığorta üzrə Dövlət Agentliyi qida zəhərlənmələrinə dair videoçarx yayıb.
Həmin videoçarxı təqdim edirik:
Seçilən
3
14
yeniavaz.com

10Mənbələr