AZ

Kətan sıyığı meyvələrlə

Kətan

Tərkibi:- Kətan unu və ya üyüdülmüş kətan toxumu — 30 q - Su — 150 ml - Alma və ya armud — 100 q - Çiyələk — 50 q - Darçın — 1 çay qaşığı (3 q) - Bal (istəyə görə) — 5 qHazırlanması:Kətan ununu isti su ilə qarışdırın və 5 dəqiqə qatılaşana qədər saxlayın. Almanı və ya armudu doğrayın, bananı dilimləyin və sıyığa əlavə edin. Üzərinə darçın səpin, bal əlavə edin və çiyələklə bəzəyin.100 q üzrə qida dəyəri: Zülal — 2.8 q Yağ — 3.4 q Karbohidrat — 12.1 qReseptlərinizi [email protected] ünvanına göndərin – dadlı sirləriniz Ulusum.az saytında yayımlansın!R.D / Ulusum.az

Diqqət Çəkənlər

“Tank” ləqəbli Məhəmməd Abbaszadə: Rinqdə iradə və zəfər hekayəsi - VİDEO

Kətan sıyığı meyvələrlə

Giləmeyvəli qarğıdalı sıyığı

Seçilən
30
ulusum.az

1Mənbələr