AZ

Rukkoladan pesto – ənənəvi souslara dadlı üsyan

Rukkoladan

Ənənəvi reyhan pestosundan fərqli olaraq, bu versiya parlaq acılıq və pikant dadı ilə yaşıl souslara baxışınızı tamamilə dəyişəcək. Hazırlanması cəmi 5 dəqiqə çəkir, amma nəticə sizi mağaza rəflərindəki hazır souslardan birdəfəlik uzaqlaşdıracaq.🥗 Resept100 qram təzə rukola50 qram qovrulmuş keşyu40 qram zeytun yağı (soyuq sıxım)40 qram sürtgəcdən keçirilmiş parmezan pendiri1 diş sarımsaqbir çimdik dəniz duzuyarım limonun şirəsi🔑 SirrMükəmməl tekstura üçün yağı tədricən əlavə edin – bu, sousa məxməri konsistensiya qazandırır. Reseptdəki keşyular sadəcə şam qozunun əvəzi deyil – onlar rukkolanın kəskinliyini yumşaldaraq sousa zərif şirinlik qatır.📦 Saxlanma və istifadəSousu üzərinə nazik qat zeytun yağı tökərək soyuducuda 5 günə qədər saxlamaq olar. Onu yalnız makaronla deyil:toyuq marinadı kimi,isti salatların sousu kimi də istifadə edə bilərsiniz.✨ Bu pesto həm dadlı, həm də yaradıcı mətbəx həvəskarları üçün əsl tapıntıdır.Ulusum.az

Diqqət Çəkənlər

Kolon xərçənginə qarşı yaşıl qalxan

Azərbaycanda xəyanət edənlər CƏRİMƏLƏNƏCƏK?

Bu gün Mehriban Əliyevanın doğum günüdür

Seçilən
2
ulusum.az

1Mənbələr