AZ

Dadlı və Doyurucu Qəlyanaltı: Avokado-Kəsmik Pasteti

Dadlı

vdə tez və sağlam qəlyanaltı hazırlamaq istəyirsinizsə, bu avokado və kəsmik ilə hazırlanan dadlı pastet tam sizlikdir! Təzə, krem kimi yumşaq və vitaminlərlə zəngin bu qarışıq həm doyurucu, həm də çox faydalıdır. İndi birlikdə necə hazırlamağı öyrənək.Bir qabda yetişmiş, yumşaq avokadonun içinə çəngəl ilə əzərək krem halına gətirin. Üzərinə 100 qram az yağlı kəsmik (və ya yumşaq qaymaqlı pendir) əlavə edin. Bir qaşıq təzə sıxılmış limon suyu tökün — bu, təravət qatacaq və qarışığın rəngini yaşıl saxlayacaq. Təzə keşniş və ya cəfərinin 2-3 budağını incə doğrayın, bir kiçik diş sarımsağı isə presdən keçirin. Bütün bu maddələri bir qabda güclü hərəkətlərlə yaxşıca qarışdırın.Dadı tamamlamaq üçün dəniz duzu və təzə üyüdülmüş qara bibər əlavə edin. Əgər biraz da acılıq istəyirsinizsə, bir çimdik üyüdülmüş zirə də əlavə edə bilərsiniz.Hazırladığınız pasteti dərhal qızardılmış tam taxıllı çörəyin və ya xırtıldayan çörəyin üzərinə sürtün. Üzərini turp dilimi və ya mikroyaşıl budaqları ilə bəzəyərək təqdim edin. Nəfis, təzə və çox sağlam qəlyanaltınız hazırdır!Qalanını hava keçirməyən qabda saxlayın və soyuducuda 24 saat ərzində təravətini qoruyacaq.Ulusum.az

Diqqət Çəkənlər

Rusiyada Şimali Koreyalı İşçilərə “Qul” Kimi Münasibət

Şahmar Ələkbərovun vəfatının 33-cü ildönümü qeyd olunur

Senator Adam Şiff Tramp əleyhinə gizli məlumat sızdırıb

Seçilən
8
ulusum.az

1Mənbələr