AZ

Qarğıdalını saatlarla qaynatmayın -Bu üsulla 10 dəqiqəyə hazırdır


Qarğıdalı yay ləzzətlərindən biri olsa da, çox vaxt uzun bir qaynama tələb etdiyi düşünülür. Lakin düzgün üsulla cəmi 10 dəqiqə ərzində bişirmək olar.

Medicina.az xəbər verir ki, qarğıdalı xüsusilə yay aylarında sevimli yeməkdir.

Ancaq bir çox insanın ən böyük şikayəti suyun bişirilməsi üçün saatlarla qaynadılmasıdır.



Ənənəvi üsullar qarğıdalının tam dadını çıxarmaq üçün uzun müddət qaynadılmasını tələb edir. Bu proses həm vaxt aparır, həm də enerji tələb edir.

Bununla belə, qarğıdalıları cəmi 10 dəqiqə ərzində tez və dadlı bişirməyin asan yolları var.



Qarğıdalı qaynadarkən bir az şəkər əlavə etmək ona gözəl dad verməklə yanaşı,yumşaldır və daha tez bişməsinə səbəb olur.

Qaynar suya qarğıdalı qabıqlarını da əlavə edə bilərsiniz.

Aygün
Medicina.az



Seçilən
6
1
medicina.az

2Mənbələr